Κάτι ψήνεται και είναι το ψάρι που μου ψήνουν στα χείλη

Τελευταία λόγω αρρώστιας δεν έχω χάσει επεισόδιο του Κάτι Ψήνεται. Τις μέρες που είχα πυρετό με χάλασε κάπως το μπαράζ ηλιθιότητας αλλά προφανώς είμαι καλύτερα, καθώς σήμερα έχω διασκεδάσει τόσο πολύ που θέλω να μοιραστώ τις καλύτερες ατάκες μαζί σας. 


Για παρεάκι φανταστείτε μία 16χρονη κομμώτρια, μία 33χρονη καθαρίστρια που έχει μανία με τη γυμναστική, έναν 50άρη ταξιτζή με φωνή Χάρρυ Κλυνν στο "Πατάτες" κι έναν κουβανό μπρατσαρά χορευτή/ ντι τζέι που λέγεται "Τσούτσο." Όσο το γράφω τόσο μου αρέσει!







"Αν έχει συνδυάσει χυλοπίτες με λουκάνικα και τυριά, το ορεκτικό θα είναι πολύ ελαφρύ."

"Εσείς στην Κούβα τρώτε λουκάνικα? Εμείς τρώμε πολλά λουκάνικα."

"Το μυστικό στο σουφλέ είναι να είναι να λαστιχώνουν τα τυριά" (εεεμμμ, ΟΧΙ)

"Στο τραπέζι μία γνήσια Ελληνίδα και νοικοκυρά βάζει άνθη."

"Η υποδοχή της Αφροκόμης ήταν καθαρά μιας ελληνικής νοικοκυράς" (ναι, υπάρχει το όνομα Αφροκόμη και ναι, είναι ο ίδιος που είπε για τη γνήσια Ελληνίδα και τα άνθη.)

"Ακουστικός φιλαράκος ο Γονίδης"

"Το φορμαρισμένο ρύζι μπήκε, μετά θα μπει η παντζαρογόνδολα και στο τέλος το σκορδοκρεμμυδολεμονάτο κι άσπρο." (ορκίζομαι ότι δεν το έβγαλα από το μυαλό μου κι όχι, δε μαγείρευε η Μοιραράκη.)

"Το λιμοντσέλλο που μας πρόσφερε η κυρία Αφροκόμη με το γλυκό ήταν πολύ καλή ιδέα, αν και δεν ταίριαζε με το πορτοκάλι που είχε το γλυκό." (????)

"Η ζαχαροπλαστική είναι τέχνη και ήταν πολύ τεχνικό το γλυκό."

0 comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...